Sortiment

Blommor till alla tillfällen

Vi har det mesta i blommor du kan behöva till olika tillfällen. Vi gör alla slags binderier, såsom begravning och brudbinderi och i våra kylar hittar du mängder av snittblommor och buketter. Vi gör också mycket planteringar i olika stilar.Vårt sortiment av krukväxter är brett och vid säsong har vi också trädgårdsväxter. Hos oss hittar du också alla tillbehör såsom krukor, sidenväxter, blomsternäring mm. Läs mer om vårt sortiment under de olika kategorierna.

Arrangemang

På kungsblomman försöker vi alltid hålla ett stort sortiment av färdiga arrangemang. Både buketter, snittarrangemang i kruka, planteringar mm. Detta för att spara tid för dig som kund, men också för att vi vill inspirera! Kanske kan du hitta det där lilla extra att ge bort till nån du bryr dig om, eller varför inte sätta hemma på bordet?

Snittblommor

Hos oss hittar du vackra bundna buketter, buntar till kanonpris och lösa snittblommor. Välj en av våra förproducerade buketter i kylen, eller välj ut dina blommor själv i vår stora snittkyl. Vi säljer också lokalodlade snittblommor när säsongen tillåter.

Brudbinderi

Går du i giftastankar hjälper vi gärna till med dina bröllopsblommor. Vi gör allt från brudbuketten till bordsdekorationer, brudgumscorsage och tärnbuketter. Våra duktiga florister hjälper dig att hitta just det du vill ha. Välkommen in i butiken för en pratstund och en titt i våra många böcker och pärmar för mer inspiration!

Begravningsbinderi

Vi har stor erfarenhet av begravningsblommor och levererar i hela Kungsbacka. Vill du skicka blommor till en begravning någon annanstans i Sverige, eller världen, hjälper vi till att förmedla det via en annan butik. Välkomna att ringa eller besöka oss i butiken för beställning och rådgivning.

Kruk och trädgårdsväxter

Vi satsar stort på vårt sortiment av krukväxter. Vi handlar våra växter både från lokala odlare, från Danmark och från blomsterauktionen i Aalsmeer, Holland. Under säsong har vi en mängd olika trädgårdsblommor i vårt växthus och på vår utegård. Välkomna att ringa eller besöka oss för råd och tips.

Krukor och vaser

Vi har krukor och vaser från flera olika leverantörer och tack vare det kan vi hålla ett bra och prisvärt sortiment i alla färger, former och material. Vi har både krukor till fönsterväxterna, lite större till golvväxter och utomhuskrukor i olika material. Våra huvudleverantör är Ensi. Välkommen in och kika!

Tillbehör

Vill du ha fräscha blommor levererade till ditt företag varje vecka eller till något särskilt event? Eller kanske vill du uppvakta personal och kunder? Hör av dig till oss så hjälper vi till. Välkomna!

Företagsblommor

Vill du ha fräscha blommor levererade till ditt företag varje vecka eller till något särskilt event? Eller kanske vill du uppvakta personal och kunder? Hör av dig till oss så hjälper vi till. Välkomna!